Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Responsive Advertisement

Vodnik po najboljših parfumih za ženske - Življenje je lepo

 

Katera področja telesa so najboljša za nanašanje parfuma?

Pulzne točke so tiste, kjer so krvne žile v telesu najbližje površini kože. Ker so to ponavadi najtoplejša mesta na telesu, so pulzne točke odlične lokacije za nanašanje ženskih dišav.

image

Zunanje ali notranje zapestje: Parfumi ZA ŽENSKE dišave se pogosto nanašajo na zunanje ali notranje zapestje. Vendar ne pozabite, da morate biti previdni, če nosite uro, saj lahko pride do reakcije med alkoholom v parfumu in kovino.

Osnova grla: Ena izmed najbolj priljubljenih lokacij za nanašanje večine parfumov za ženske. Vendar bodite previdni, če nosite bisere. Včasih lahko alkohol v parfumu obarva nakit.

Zadnji del vratu

Cepivo

Notranji komolci

Gube na kolenih ali na teletih: vonjave se čez dan ponavadi dvignejo, zato je to zelo učinkovito.

Popek.
Po nanosu dišave ne vtrite v kožo, saj lahko to denaturira molekule parfuma.

Kdaj in kako naj nanesem svoj parfum?

Nanos dišave takoj po prhanju ali kopeli je odličen čas, saj se olja lažje vpijejo v čisto in toplo kožo.
Polaganje parfuma skupaj s podobnim dišečim losjonom za telo pomaga, da Perfemi traja dlje čez dan.
Vtrite nekaj vazelina na izbrane pulzne točke in nato nanesite svoj parfum. To je pameten trik, ki pomaga dišavi obdržati dlje.
Parfumi, podnebje in tipi kože

Če imate suho kožo, boste morda ugotovili, da morate parfum nanesti pogosteje – vsake 3 ure ali več. Enako velja za ljudi, ki živijo v hladnejših podnebjih. Ženske, ki imajo normalno ali mastno kožo in živijo v toplem podnebju, običajno ugotovijo, da njihovi parfumi trajajo dlje čez dan. Mnoge ženske v zimskih mesecih radi izberejo težji parfum, lahke dišave pa pustijo za toplejše poletne mesece.

Kadilci morajo praviloma pogosteje nanašati svoj parfum, ne glede na podnebje, v katerem živijo. To je zato, ker nikotin neugodno reagira z dišavnimi olji, in tudi zato, ker ima večina kadilcev manj občutljiv vonj.

Parfumi - nekateri najboljši parfumi na svetu

la vie est belle

Življenje je darilo in je lepo. Toliko lepih stvari je treba narediti iz življenja. Življenje je lepo, če damo vse od sebe znotraj meja, za ostalo pa poskrbi usoda. To je kot ena izkušnja. Sedanji trenutek je pretekli trenutek v prihodnosti. Ena pomembna stvar v življenju je, da je funkcija časa. Vaše življenje je enako vašemu času. Karkoli naredite iz časa, se bo odražalo v vašem življenju.

Vidimo, da se življenje meri v času. Kakor je lep, ga lahko napačno ravnanje s časom naredi groznega. Razlika med vašo trenutno lokacijo in želenim ciljem je čas. Raziskovanje in uživanje v lepoti življenja pomeni pravilno izrabo časa v svojo korist in početje pravih stvari.

Po drugi strani čas ni ne prijatelj ne sovražnik. Ne izbira, komu dati prednost. Vaše razumevanje tega je tisto, kar določa, kaj boste imeli od tega. Kolikor usmerjate in cenite svoje življenje, ravnajte s svojim časom na enak način.

Zapravljen čas je enako kot izguba življenja. Ne oddajajte ga tako poceni, še posebej tistim stvarem, ki vam ne bodo pomagale doseči zastavljenih ciljev. Ena resnična stvar v življenju je, da vedno, ko dosežete cilj ali dokončate projekt v časovnem okviru, imate vedno ta občutek zadovoljstva in izpolnjenosti. To vam pokaže pomen časa pri tem, kar počnete.

Post a Comment

0 Comments