Ticker

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Responsive Advertisement

Hvad du skal kigge efter, når du køber motorcykelbeklædning

 Meget af det motorcykeludstyr, der findes på markedet for Importering af motorcykelbeklædning i Storbritannien i dag, er fremstillet med det primære slutmål om udseende for øje. Selv om der ikke er noget galt med at bære motorcykelhandsker og andet motorcykelbeklædning, der har et stilfuldt udseende, bør det endelige mål med al motorcykelbeklædning, der vælges og købes, være at beskytte brugeren. 

Hvis en person falder eller bliver slået af sin motorcykel, mens han eller hun kører ned ad gaden med 80 til 80 km/t, vil vedkommende være ligeglad med, hvor godt motorcykelhandskerne og -tøjet så ud fra motorcyklens top.

Det amerikanske marked for motorcykelbeklædning og motorcykelhandsker er alvorligt og uheldigt dårligt stillet med hensyn til sikkerhedsspørgsmål. Der er ikke noget enkelt tilsynsorgan, der har tilsyn med disse producenter af beskyttelsesbeklædning, som det rutinemæssigt er tilfældet i Europa. især godkendt Body Armour.

Selv om mange personer ikke er klar over det, er det den nederste halvdel af en persons krop, der oftest kommer til skade ved en motorcykelulykke. Fordi dette viser sig at være tilfældet, bør motorcyklister sikre sig, at de køber beskyttelsesbukser, der er fremstillet af ægte læder af høj kvalitet. 

Det er ligeledes vigtigt at anskaffe sig bukser, der indeholder ekstra forstærkning i hofte- og knæområdet. De bør også være forsynet med mulighed for at forbinde dem med motorcyklistens jakke. Dette øger kun sikkerheden og beskyttelsen af de gensidigt forstærkende bukser og jakke. 

Motorcykelstøvlerne bør være udformet med fleksibelt og tykt læder, mens støvlernes såler skal være fremstillet af et materiale, der er modstandsdygtigt over for både olier og andre former for olieprodukter.

Motorcykeljakker kræver også en vis omhu i valget. Et stort antal af de jakker, der udbydes til salg i dag, er blot lavet for deres stilfulde udseende. Disse typer motorcykeljakker anvender ofte et for tyndt læder, som slet ikke er egnet til at beskytte rytterens bryst og arme. Hvert potentielt kontaktpunkt, herunder albuer og skuldre, skal være forstærket og have ekstra polstring mod et eventuelt stød.

Vigtigt motorcykelbeklædning

Når du tager af sted på motorcykeltur, er det vigtigt, at du først og fremmest husker at tjekke, om du har det rigtige udstyr med. Du skal sikre dig, at du har det rigtige tøj, så du kan klæde dig på til alle slags vejrforhold, som du kan komme ud for, når du er på farten. Denne artikel vil diskutere de vigtige motorcykelbeklædningsgenstande, som du har brug for på dine ture.

Det første og måske mest vigtige stykke tøj, som du vil ønske at have med på din motorcykeltur, er din motorcykeljakke. Dette er et vigtigt stykke tøj, fordi det ikke kun holder dig varm under køligere kørselsforhold, men det er også med til at beskytte dig, hvis du skulle falde. 

Læderjakker er det foretrukne valg, og hvis du kan finde en med panser, ville det være endnu bedre. Da læder er meget slidstærkt og tykt, kan det være med til at forhindre skader på din overkrop og dine arme. Det vil ikke beskytte dig fuldstændigt, men det vil i høj grad reducere mængden af skader ved et fald sammenlignet med, hvis du ikke havde en jakke på.

Motorcykelchaps er også et godt stykke tøj at have, især hvis du rejser i køligere vejr. De tykke læderchaps vil hjælpe dig med at holde dig varm, da de er i stand til at blokere vind og kold luft, og de kan også hjælpe med at beskytte dine ben mod flyvende snavs og snavs. Chaps kan købes med en foring, som er med til at gøre dem endnu varmere. Dette er godt, hvis du rider i kolde temperaturer, da dine ben sandsynligvis bliver kolde hurtigere, fordi de er mindre blokeret fra vinden.

Støvler er et vigtigt stykke motorcykelbeklædning, der hjælper med at holde dine fødder varme og beskyttede, når du kører på motorcykel. Du vil gerne have støvler på, der dækker hele og fødder og endda dine ankler. Der er mange varme dele på din motorcykel, som kan brænde dig, hvis du ikke har det rette fodtøj på.

Nogle andre stykker tøj, som du måske ønsker at medbringe, er læderhandsker, veste og regntøj. Læderhandsker hjælper med at holde dine hænder varme og beskytter dem også mod flyvende snavs og skidt. 

Hvis du nogensinde har fået en sten eller en klippe i hånden med 65 miles i timen, vil du forstå, hvorfor de er så vigtige. Veste kan tilføje et ekstra lag varme og beskyttelse for dig, mens du kører. Regntøj er et must, især hvis du ved, at du kommer til at køre gennem nogle mulige regnbyger. Regntøj vil hjælpe med at holde din krop tør og varm.

Valg af beskyttende motorcykelbeklædning i læder

Hvis du nyder at køre på motorcykel, er det vigtigt, at du ved, hvordan du vælger beskyttende motorcykelbeklædning af læder. Der er mange farer, som en motorcyklist kan opleve, når han/hun kører på motorcykel på de forskellige gader, motorveje og andre veje. 

Disse farer kan resultere i alvorlige personskader og kan potentielt være livstruende. Men hvis du tager dig tid til at vælge beskyttende Køb motorcykelbeklædning, vil du opleve et højere beskyttelsesniveau end kørere, der vælger ikke at købe og bruge denne type beklædning.

Det er din ret som motorcyklist at nyde din hobby på den åbne vej. Det er dog vigtigt at forstå, at det er dit direkte ansvar at sikre, at du er forsigtig. Du skal sikre, at du bærer tøj, der beskytter dig til enhver tid. En af de første typer af skader, som du skal være opmærksom på, er skader, der direkte påvirker hovedet. 

Det er blevet fastslået, at omkring en fjerdedel af alle motorcykelulykker resulterer i skader på denne del af kroppen. Selv om der er en håndfuld stater, som f.eks. Florida, der ikke kræver, at en motorcyklist skal bære hjelm, er det vigtigt, at du altid gør det. Det er også vigtigt at overveje at bære andre former for beskyttende hovedbeklædning sammen med en hjelm. Eksempler herpå er en kraniehætte samt grundlæggende læderbikerhætter.

Når du kører på motorcykel på den åbne vej, vil du blive udsat for en række forskellige miljøforhold. Selv om det er vigtigt at overveje at vælge beskyttende motorcykelbeklædning i læder for at beskytte dig mod andre bilister og potentielle bilulykker, er det også vigtigt at sikre, at du tager de nødvendige skridt til at beskytte dig selv mod de forskellige typer miljømæssige situationer, som du kan blive udsat for. 

Som eksempler på sådanne forhold kan nævnes regn, vind, slud, is, sne og hagl. Et af de bedste skridt, du kan tage for at beskytte din krop mod disse typer af forhold, er at købe en beskyttende læderjakke og/eller -vest.

Når du kører ned ad den åbne motorvej på din motorcykel, er det vigtigt at sørge for, at du vælger beskyttende lædermotorcykeltøj, der beskytter dine ben tilstrækkeligt. Mens benene er i stand til at udholde meget, kan miljøforhold, ulykker og endda den varme, der udsendes fra din motorcykel, alle udgøre potentielle farer for dem. 

Derfor er det vigtigt at overveje at bære lædermotorcykelchaps, læderbukser og endda stærke produktion af motorcykelbeklædning. Dette vil give dine ben ekstra beskyttelse, som med succes vil forhindre skader, hvis du skulle være involveret i en bilulykke, komme i kontakt med potentielt skadelige miljøforhold, eller hvis varmen fra din motorcykel er for høj.

Post a Comment

0 Comments